Youfone TV & Internet

Hoeft voor jou een vast telefoonnummer thuis niet, dan biedt Youfone TV en Internet de oplossing. Bij deze aanbieder hoef je geen alles in 1 pakket af te nemen als dat niet bij jouw situatie past. Heb je dus geen belbundel voor een telefoon thuis nodig en gebruik je voor het bellen gewoon je mobiel? Dan regel je alles wat je wil makkelijk bij Youfone. Zo profiteer je thuis van Premium KPN Internet, en kijk je al je favoriete tv-zenders non-stop.

De voordelen van Youfone TV en Internet

  • Razendsnel KPN internet
  • Gratis WiFI-modem
  • Internetsnelheden tot 100 Mb/s
  • 100% installatiegarantie
  • Fox Sports 1 in het basispakket
  • Gratis 7 dagen tv terugkijken
  • Maandelijks aanpasbare zenderpakketten

Basispakket

Televisiekijken is een fijne ervaring als je klant bent bij Youfone. Met Fox Sports 1 in het basispakket en gratis 7 dagen terugkijken geniet je van alles waar je graag naar kijkt. Met begin gemist, opnemen en pauzeren hoef je geen cliffhanger meer te missen. Alle 26 zenders zijn in HD te bekijken. Youfone TV en Internet voorziet je dus van een royaal basispakket in scherpe beeldkwaliteit! Je krijgt de eerste 12 maanden ook nog eens korting op de abonnementskosten.

Zenderpakketten

Ben je een echte tv-liefhebber en heb je meer nodig dan wat het basispakket je kan bieden? Youfone snapt dat heel goed en heeft daarom ook een groot aanbod extra’s. Met het Mix 5 of Mix 10 zenderpakket kun je kiezen voor 5 of 10 extra tv-zenders. Deze zijn maandelijks opzegbaar en je kunt ze ook elke maand probleemloos wijzigen, dus je zit nergens aan vast. Er zijn ruim 40 zenders beschikbaar, van Nick Jr tot 24Kitchen. Spongebob of tv-kok, jij bepaalt. Je hoeft je in elk geval nooit te vervelen met Youfone TV en Internet.

On Demand

Naast het ruime aanbod reguliere zenders heeft Youfone ook met On Demand voor ieder wat wils. Met het basispakket wordt een deel van Video on Demand beschikbaar, zodat je die gave serie of bloedstollende thriller kunt kijken wanneer je maar wil. Als je kiest voor het pluspakket krijg je toegang tot het complete aanbod. Ook aan kinderen wordt bij Youfone gedacht met het On Demand kidspakket. 20 series voor de kleinsten, van Nijntje tot Kikker en maandelijks opzegbaar. Dat is wel zo fijn als ze toe zijn aan iets nieuws.

Internet

Probleemloos en snel de hele dag online kunnen zijn, dat is precies wat je nodig hebt. Met Youfone TV en Internet kun je naar hartenlust gamen, shoppen en mailen op het KPN-netwerk. Deze aanbieder regelt voor jou een gratis wifi-modem. Dit is router en modem in een, dus zo ben je verzekerd van een vliegende start online. Youfone levert het snelst mogelijke internet dat beschikbaar is op jouw adres. Met internetsnelheden tot 100 Mb/s kun je genieten van YouTube-filmpjes zoveel je wil. Niet alleen op je laptop trouwens, want bij deze provider kun je met al je apparaten online.