Voordelig internetten en tv-kijken met het alles-in-1 pakket van KPN

0

Voordelig internetten en tv-kijken met het alles-in-1 pakket van KPN

Altijd al gedroomd van razendsnel internet, ontelbaar veel tv-zenders en goedkoop bellen? Met het alles-in-1 pakket van KPN haal je het snel en gemakkelijk in huis.

Instappakket


Alles-in-1 standaard 728 x 90
Voordat je kiest voor een alles-in-1 pakket met meerdere opties is een instappakket het overwegen waard. Hierin zijn 60 tv-zenders inbegrepen, waarvan 28 in HD. Ook is het mogelijk om interactieve televisie te installeren. Komt een bepaald tijdstip even niet uit? Dan kijk je het op een later moment.

Ook wat betreft het internet en bellen brengt dit alles-in-1 pakket van KPN veel voordelen met zich mee. Zo kun je voordelig bellen met wie je maar wilt voor slechts 0,10 eurocent per minuut. Na 6 maanden betaal je voor dit alles-in-1 pakket 45 euro per maand.

Programma’s opnemen

Het populairste alles-in-1 pakket bij KPN is de standaard optie. Daarbij ontvang je 2 HD ontvangers en 60 tv-zenders. Ook is het mogelijk om de programma’s op te nemen zodat je ze later terug kunt kijken. Ideaal als je de touwtjes graag in eigen handen wilt hebben. De eerste zes maanden betaal je slechts 35 euro per maand.

Aanvullende pakketten

Eventueel is het mogelijk om je pakketten aan te vullen met extra opties. Als sportliefhebber kun je bijvoorbeeld Fox Sports topsport toevoegen, met zowel Eredivisie voetbal als internationale sporten op maar liefst zes zenders. Voor deze mooie optie betaal je 25 euro extra per maand. Of kies als aanvulling bij het premium pakket voor 82,50 euro per maand een HBO pakket. Zo kun je genieten van de beste tv-series wereldwijd.

Share.

About Author

Comments are closed.