Online Alles in 1 Pakket

Ben je op zoek naar een alles in 1 pakket van Online? Online is een flexibele provider zonder torenhoge bijkomende kosten. Bij deze aanbieder maak je gebruik van het KPN-netwerk zodat je verzekerd bent van supersnel en betrouwbaar internet. Je hebt bij het Online alles in 1 pakket ook nog eens keuze uit 72 tv-zenders, dus heel veel tv voor je geld! Natuurlijk kun je televisiekijken op de momenten waarop het jou uitkomt, want je kunt gebruik maken van handige extra’s zoals pauzeren en opnemen, zelfs meerdere programma’s tegelijkertijd.De voordelen van Online alles in 1

  • Razendsnel KPN internet
  • Glasvezel beschikbaar
  • Gratis WiFI-modem
  • 72 zenders, 24 in HD
  • Fox Sports 1,2 en 3 in het basispakket
  • Gratis Begin Gemist en Live tv pauzeren
  • Gratis telefoonlijn


Alles in 1 pakket van Online: meest complete aanbod televisiezenders

Wist je dat je bij het alles in 1 pakket van Online het meest complete tv-aanbod van Nederland hebt? Hier kun je op al je schermen genieten van alle 72 zenders waarvan er maar liefst 24 in HD zijn. Voor de sportliefhebber is deze provider helemaal een schot in de roos. Omdat Fox Sports Eredivisie 1, 2 en 3 bij het basis tv-pakket horen mis je geen wedstrijd van je favoriete Nederlandse Eredivisieclub. Dit aanbod als standaard onderdeel van het basispakket is uniek voor Online. Kijk je liever een goede film? Dan is er Film1, met vijf reclamevrije zenders heb je altijd een topfilm voor het uitkiezen.

Interactief op alle schermen

Interactieve tv is mooi, maar het is natuurlijk helemaal geweldig als dit op al je schermen werkt. Op je laptop in de tuin, in bed op je tablet of liever lekker voor de tv op de bank? Bij alles in 1 pakket van Online werkt dit allemaal zoals het hoort. Met de handige functies TV Gemist, Opnemen en Live TV pauzeren hoef je nooit meer iets van je favoriete programma’s te missen. Gebruik je je mobiel of tablet? Dan is er de TV App van Online. Dus echt op alle schermen genieten, waar je ook bent. En wil je tv kijken op een tweede tv? Dan kan voor maar € 5 per maand!

Supersnel internet

Internet moet natuurlijk betrouwbaar zijn. Niks zo vervelend als internet dat stoort en uitvalt. Zoek je internet dat goed werkt, dan zit je goed bij het alles in 1 pakket van Online. Het KPN-netwerk laat je niet in de steek zodat je altijd beschikt over kwalitatief goed internet. Natuurlijk is ook de snelheid erg belangrijk. Ook dat snappen ze bij deze aanbieder. Afhankelijk van de mogelijkheden op jouw adres kun je bij Online van wel tot 200 Mb/s internet met glasvezel genieten!

Belbundel op maat

Ook bellen hoort natuurlijk bij het alles in 1 pakket van Online. Heel prettig en voordelig, of je nou weinig belt of juist uren aan de telefoon hangt. Online snapt dat belgedrag heel verschillend kan zijn en heeft daarom veel opties. Zoals onbeperkt bellen naar vaste nummers binnen Nederland voor € 10,- per maand. Liever per belminuut betalen kan natuurlijk ook. Kies je voor alles in 1 pakket Online, dan betaal je nooit teveel en is jouw pakket ook echt compleet en alles-in-1!

Klantenservice Online

Bij Online regel je wijzigingen eenvoudig zelf in je eigen online omgeving. Wanneer je gaat verhuizen, je internetsnelheid gaat ophogen of een ander zenderpakket kiest bijvoorbeeld kun je dat bij deze provider dus makkelijk zelf aanpassen. Geen eindeloze wachttijden aan de telefoon! Wil je wel telefonisch contact kan dat natuurlijk ook, zes dagen in de week tot 21 uur.