Energieleverancier NLE gaat voor 10% van de alles in 1 markt.

0

Energieleverancier NLE gaat voor 10% van de alles in 1 markt.

In de energiemarkt is NLE al niet meer weg te denken, maar sinds enkele maanden heeft het ook zijn intreden gedaan op de alles in 1 markt. NLE was tien jaar geleden als nieuwe speler in de energiemarkt verantwoordelijk voor het opschudde van de markt en wil dit ook doen bij alles in 1. Een ingedutte markt wakker schudde ligt NLE dus wel in het DNA en wat dat betreft kunnen we mooie dingen verwachten van dit energiebedrijf.

10 procent van de markt

NLE wil over vijf jaar ongeveer 10% van de markt bezitten. Dit zou dit willen bewerkstelligen door lage prijzen aan te bieden met daarbij de kwaliteit welke consumenten mogen verwachten. In de energiebranch wist NLE binnen 10 jaar 7% van de markt te bemachtigen. Het is dan ook niet ondenkbaar dat NLE binnen vijf jaar zo een 500.000 aansluitingen aan zich weet te binden in de alles in 1 markt. NLE zal gebruik maken van het KPN netwerk waardoor het de hoogste kwaliteit kan leveren welke er op dit moment is.

NLE en de energiemarkt?

Dat NLE de energiemarkt in gaat betekend niet dat NLE de energiemarkt gedag zegt? In tegendeel zelfs! De energieleveranciers welke al jaren bekend staat om hen goedkope energie ziet met de alles in 1 markt een nieuw verdienmodel. Doordat steeds meer huishoudens zelfvoorzienend zullen zijn in hun energie, zal een deel van de winst ergens anders vandaan moeten komen. Door andere diensten erbij aan te bieden, kan NLE in de bestaande markten nog steeds belangrijk blijven. Alles in 1 sluit wat dat betreft in een wereld waarbij steeds meer digitaal gaat naadloos aan.

Natuurlijk is het maar de vraag of NLE daadwerkelijk de alles in 1 markt weet op te schudden, maar wat ons betreft kan dit zeker het geval zijn. NLE zorgde jaren geleden voor de zelfde opschudding in de energiemarkt dus wat dat betreft staat ons zeker wat moois te wachten.

Share.

About Author

Leave A Reply