Alles – in – één bij jou thuis

0

Alles – in – één bij jou thuis

Jij bent waarschijnlijk al lang over. De tijd dat je standaard een vast telefoonabonnement had, en los daarvan een televisie-abonnement via de kabel en een internetaansluiting met telefoontikken behoort tot het verleden. Tegenwoordig gaan we allemaal voor het gemak van een alles in één aansluiting. Dat is ook heel gemakkelijk geworden, aangezien alle mogelijkheden, dus telefoon, maar ook televisie en internet je huis bereiken via de telefoonkabel. Je mag dan spreken van een ADSL verbinding. Zo’n ADSL verbinding biedt eindeloos veel voordelen. Het grootste voordeel is dat je maar één keer hoeft te betalen aan de provider, wat een hoop administratief gedoe scheelt. Je betaalt slechts één keer per maand een factuur voor één product, en wanneer je een storing hebt, heb je ook maar met één klantenservice te maken. Je zou dus nog wel kunnen kiezen voor al je abonnementen apart, maar waarom zou je. Het gemak dient immers de mens.

Het voordeel van televisie kijken via ADSL

Het televisie kijken via de kabel blijkt opeens wel heel beperkt wanneer je bedenkt dat interactief televisie kijken een heel nieuwe wereld voor je opent. Interactieve televisie is immers een combinatie van internet met televisie kijken. Je kan programma’s nog steeds ‘old school’ kijken, maar je kan er ook voor kiezen om tv programma’s op te nemen en ze later terug te kijken. Ook mogelijkheden als ‘uitzending gemist’ zitten tegenwoordig standaard in het alles-in- één pakket.

Diverse pakketten

Het belangrijkste gedeelte van een alles-in- één pakket is voor de meeste klanten nog steeds tv kijken en internetten. Hiervoor zijn verschillende pakketten beschikbaar. Het is aan jou of je gaat voor een standaard tv pakket, of dat je jouw zenderaanbod afstemt op je persoonlijke situatie en je gezinssamenstelling. Een sportpakket toevoegen, of extra filmkanalen, de mogelijkheden zijn legio. Op die manier is jouw alles-in- één pakket net zo persoonlijk als jijzelf.

Share.

About Author

Leave A Reply