Alles in 1 pakket van NLE

0

NLE gaat ook over op alles in 1

Sinds vandaag is het mogelijk om een alles in 1 pakket af te sluiten via NLE. Naast het energieaanbod biedt men nu een alles in 1 pakket aan. Men gaat de strijd aan met de twee grootste aanbieders Ziggo en KPN. Het grote verschil met deze twee aanbieders is dat NLE een scherp tarief hanteert voor alles in 1 pakketten. Deze kost bij NLE slechts € 29,95 per jaar!

Je ontvangt een gratis Wifi-versterker en een modem. Je betaald momenteel geen installatiekosten. Je kunt het contract eenvoudig opzeggen na 1 jaar. Men kan ook glasvezel leveren op adressen waar het mogelijk is.

NLE is de enigste Nederlandse leverancier die energie en alles in 1 levert aan consumenten. Het doel van NLE is naast de concurrente ook om de alles in 1 markt wakker te schudden. De meeste aanbieders vragen een veel te hoge maandprijs. NLE gaat hier zeker qua prijsverhouding veel nieuwe klanten werven.

Men kan helaas niet tegen de snelheden op van Ziggo en KPN, omdat men momenteel gebruik maakt van het KPN-netwerk. Klanten ontvangen een gratis Wifi-versterker die ervoor moet zorgen dat men een beter bereik krijgt binnenshuis. Klanten die nu energie afnemen bij NLE ontvangen € 25,- combikorting bij hun Alles-in-1-pakket!

Kijk op de website van NLE of deze beschikbaar is op je adres.

Share.

About Author

Leave A Reply