Een aanbieder erbij en eraf

0

Een aanbieder erbij en eraf

Je hebt het misschien wel meegekregen of al gehoord, want er is weer een nieuwe aanbieder bij als het gaat om alles in 1 pakketten, namelijk: T-Mobile Thuis. Het aanbod bestaat uit DSL en glasvezel.

En hiermee zijn ze na een paar jaar weer terug met een compleet aanbod als het gaat om telecom, namelijk met internet, bellen, tv voor thuis, maar ook natuurlijk voor smartphones en abonnementen waar u ze de laatste jaren vooral van kent.

Maar er is ook weer een aanbieder minder, namelijk Vodafone Thuis. En dat heeft met elkaar te maken. Vodafone, moest namelijk wegens de fusie met Ziggo, het onderdeel Vodafone Thuis in de verkoop zetten.

En zo geschiedde. Het onderdeel werd verkocht aan T-Mobile. Dus was je voorheen klant van Vodafone? Dan is je abonnement nu overgegaan naar een abonnement van T-Mobile.

En dat maakt verder geen enkel verschil. Je krijgt de factuur van een ander bedrijf, maar de inhoud van het abonnement blijft verder precies gelijk. Je merkt er dus nauwelijks iets van.

Is dit een gunstige ontwikkeling? Het kan in ieder geval geen kwaad. T-Mobile kan alle klanten een completer aanbod bieden en Ziggo en Vodafone gaan hun krachten bundelen.

Ziggo is sterk op het vlak van Telecom diensten voor bij jou thuis. En Vodafone is sterk op het gebied van mobiel.

De kans is dus erg groot dat u als klant van één van deze aanbieders een scherp aanbod krijgt van de ander en zo weer kunt profiteren van extra voordelen omdat u dan nog meer diensten afneemt bij eigenlijk ‘dezelfde aanbieder’.

Uiteindelijk zorgt het voor een hogere kwaliteit, wat ook de andere providers weer uitdaagt om concurrerend te blijven en hun diensten of prijzen verder te verbeteren, en daar ben jij als uiteindelijke klant bij gebaat.

Zowel de mobiele providers zullen extra hun best moeten doen, maar ook de aanbieders die diensten (internet, tv en bellen) voor u thuis hebben.

Share.

About Author

Leave A Reply